Vozol 10000 Kaç Çekim? - Vozol Center

Vozol Center 30000₺ Üzeri Kargo Bedava

Vozol 10000 Kaç Çekim?
29 Kasım 2023
Vozol 10000 Kaç Çekim?

Vozol 10000 Kaç Çekim?

Elektronik sigara alanında üretim yapan ve sektörün öncülerinden biri olan Vozol farklı serilerin üretimini yapar. Marka tarafından üretilen ve yoğun ilgi gören modeller arasında 10000 çekime sahip olan model bulunur. Vozol tarafından üretim 10000 çekim serisi, 10000 kez çekilebilecek yani kullanılabilecek olduğunu gösterir.

Vozol 10000 Ne Kadar Kullanılır?

Elektronik sigara alanında üretim yapan ve sektörün öncülerinden biri olmayı başaran Vozol, farklı aromalar ile keyifli bir sigara deneyimi sunar. 10000 çekim olan serideki “10.000” çekim sayısını ifade eder.

10000 çekim kadar kullanılabilecek olan Vozol’u ne kadar süre boyunca kullanabilecek olduğunuz sigara kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olarak değişkenlik gösterir. Yoğun sigara kullanımı olan biri için ortalama 15 gün gidebileceğini fakat bu sürenin tamamen sizin kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olduğunu söylemek gerekir.

Vozol 10000 Hangi Aromalar ile Üretilir?

Vozol 10000 serisi marka tarafından üretilen en sevilen serilerin arasında yer alır. Kendine ait farklı özellikleri sebebiyle geleneksel sigara deneyiminden daha az zararlı bir deneyim sunan Vozol elektronik sigara birçok farklı aromaya sahiptir.

İçerisinde bulunan likitler sayesinde farklı aromalar sunan Vozol sigaralarda en çok tercih edilen aromalar arasında;

  • Buzz Razz Lemon,
  • Cool Mint,
  • Cotton Candy,
  • Blue Razz Ice,
  • Cedar Berries bulunur.

Aromaların tamamının içerikleri birbirinden farklı olduğu için klasik sigara deneyiminden sıkılanlar için eğlenceli ve farklı bir deneyim sunar. Tatlı, ekşi, meyveli veya çikolata gibi aromalar ile üretilen elektronik sigaraların aromatik olarak da daha farklı bir deneyim sunduklarını söylemek gerekir.

Vozol 10000 Serisinin En Çok Tercih Edilen Aroması Hangisidir?

Vozol tarafından üretilen ve uzun süreli bir kullanım sunan 10.000 serisinin birçok aromaya sahiptir. En çok tercih edilen aromalardan biri ise Cedar Berries modelidir. Bu aroma ile üretilen elektronik sigaraların içerisinde sedir ağacı ve orman meyveleri bulunur. Doğal ve lezzetli bir birleşim olan Cedar Berries; ferah bir aroma isteyenlerin tercihi olmayı başarır. 

10000 serisinde yer alan ve yoğun bir ilgi gören diğer aroma ise Red Mojito’dur. Red Mojito meyve ve mentol karışımlı bir aromaya sahiptir. Hem tatlı hem de ferahlatıcı bir aroma olduğu için özellikle ilk kez elektronik sigara kullanacak kişiler tarafından tercih edilebilir.

Vozol Kullanımı Esnasında Aroma Azalır mı?

Farklı aromalar ile üretilen ve klasik sigara deneyiminden çok daha lezzetli bir deneyim sunan elektronik sigaraların kullanım süresi boyunca aromalarının sona ermesi söz konusu olmaz. 10000 çekim gücüne sahip olan ve bu süre boyunca kullanılan sigaraların çekim kapasitesi tamamlandığında aroma sona erer. 

Çekim kapasitesi sona erene kadar aromanın azalması söz konusu değildir. Klasik sigaralardan farklı bir deneyim sunduğu için tercih edilen elektronik sigaralar konusunda olumsuz bir deneyim yaşamak istemiyorsanız Vozol markası tarafından üretilen ve orijinal olduğundan emin olduğunuz modelleri tercih etmelisiniz. 

Vozol 10000 serisi geleneksel sigaralardan uzaklaşmak ve sigarayı bırakmak isteyenler içinde ideal bir kullanım sunar. Geleneksel sigaraların içerisinde %20-25 oranında nikotin bulunur. Nikotin çok kısa süre içerisinde bağımlılık yapar. Bu durum kişinin sürekli olarak nikotin ihtiyacı duymasına neden olur. Nikotine duyulan ihtiyaç, geleneksel sigarayı bırakırken zorlanmaya neden olan temel etkenlerden biridir. 

Sigarayı bırakma sürecinde nikotin ihtiyacınızı daha düşük bir alternatif ile karşılamak için elektronik sigara kullanabilir. Elektronik sigara içerisinde %5 oranında nikotin yer alır. İçerisinde bulunan nikotin miktarı geleneksel sigaradan daha düşük miktarda olduğu için nikotin ihtiyacınızı karşılamanız konusunda size yardımcı olabilir. 

Sigarayı bırakmak isteyenlerin haricinde geleneksel sigaraya farklı bir alternatif arayanlar ya da sigara kokusundan rahatsız olduğu için de elektronik sigara tercih edenleri olduğu bilinir. Bu alanda üretim yapan Vozol, sektörün öncülerinden biridir. Elektronik sigaranın Türkiye'de tercih ediliyor olmasını sağlayan en önemli markalardan biri sayılan Vozol’un her geçen gün daha geniş bir kitle tarafından tercih edildiği bilinmektedir.

Elektronik sigara deneyimi yaşamak isteyenler tarafından merak edilen bir diğer soru ise elektronik sigaraların zararlı olup olmadığıdır. Geleneksel sigaralara oranla içerisinde bulundurduğu nikotin miktarının az olması ve toksik, zehirli maddeler bulundurmaması daha az zararlı olduğunu gösterir. Daha az zararlı olduğu kanıtlanmış olsa da uzun vadede sağlığa ne gibi etkileri olduğunun hani kanıtlanmış bir konu olmadığını dile getirmek gerekir.  

Vozol Elektronik Sigaranın Bittiği Nasıl Anlaşılır?

Elektronik sigara kullanımına yeni başlayan kişiler elektronik sigaralarının bittiğini anlamakta zorlanabilir. Geniş bir çeşitlilik sunan Vozol, 10000 çekim gücüne sahip serisi ile en çok tercih edilen seçeneklerinden birinin üretimi gerçekleştirir. 

Vozol markası tarafından üretilen elektronik sigaranızın çekim gücü sona erdiğinde cihazınızı kullanıldığınıza yanık ve rahatsız edici bir tat ile karşılaşırsınız. Bu tat, likidin sona erdiği ve çekim kapasitesinin tamamen tükendiğinin en belirgin göstergesidir. Bu noktadan sonra Vozol elektronik sigaranızı kullanmanız herhangi bir anlam ifade etmeyeceği için önerilmez. 

Yorum bırakın
Toplam Yorum Sayısı 0
Henüz yorum eklenmemiş
İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz
Güvenli Ödeme
256 Bit SSL Şifreleme
Orijinal Ürünler
%100 Orijinal - Karekodlu Ürünler
Canlı Destek
%100 Müşteri Memnuniyeti
Aynı Gün Kargo
Siparişinizin Ardından Aynı Gün Kargo
WhatsApp Support
WhatsApp Destek
Destek Gerekirse Buradayız!