Vozol 10000 Nikotin Oranı - Vozol Center

Vozol Center 30000₺ Üzeri Kargo Bedava

Vozol 10000 Nikotin Oranı
27 Kasım 2023
Vozol 10000 Nikotin Oranı

Vozol 10000 Nikotin Oranı

Vozol 10000, elektronik sigara üretimi konusunda Türkiye’nin öncü markalarından biri olan Vozol tarafından üretilen ve kullanıcıların en çok tercih ettikleri serilerin başında gelir. Vozol 10000 serisi isminden de anlaşılacağı üzere 10 bin kez çekim kapasitesine sahiptir. Çekim kapasitesi sebebiyle uzun ömürlü bir kullanım sunduğunu ve elektronik sigarayı tercih etmeyi düşünen pek çok kişinin ilk tercihi olduğu söylenebilir.  

Vozol Elektronik Sigaraların İçerisinde Nikotin Var mı?

Elektronik sigara satın almak isteyen pek çok kişinin merak ettiği konular arasında elektronik sigaralar içerisinde nikotin olup olmadığı vardır. Her geçen gün daha geniş bir kitle tarafından tercih edilen ve sunduğu farklı aromalar ile sigara deneyimini daha farklı bir boyuta ulaştıran elektronik sigaralar, tıpkı geleneksel sigaralar gibi içerisinde nikotin bulundurur. Elektronik sigara içerisinde bulunan nikotin geleneksel sigaradan uzaklaşmak ve sigarayı bırakmak isteyenler tarafından tercih edilmesini sağlar. Vozol Elektronik Sigara içerisinde bulunan nikotin geleneksel sigaraya oranla çok daha düşük miligramdadır. Vozol 10000 serisinde yaklaşık %5 miligram oranında nikotin bulunur. Bu oran ile geleneksel sigaraların %25’ine tekabül ettiği dile getirilebilir.

Vozol 10000 serisinin içerisinde yer alan nikotin marka tarafından üretilen bütün seriler için geçerlidir. Vozol tarafından üretilen elektronik sigaraların tamamında nikotin bulunur. İçerisinde bulunan nikotin sayesinde nikotin ihtiyacını başarılı bir şekilde karşılayabilir ve sigarayı bırakmaya çalışanlara yardımcı olabilir.

Elektronik Sigara ile Geleneksel Sigara Bırakılabilir mi? 

Geleneksel sigaralardan daha farklı bir deneyim sunan elektronik sigaraların geleneksel sigaralara oranla daha az zararlı oldukları görülür. Kendilerine ait farklı özellikleri ve sundukları farklı deneyim sebebiyle her geçen gün daha geniş bir kitle tarafından tercih edilen elektronik sigaralar geleneksel sigarayı bırakma konusunda da sizlere yardımcı olabilir. 

Elektronik sigaradan içerisinde tıpkı geleneksel sigaralarda olduğu gibi bir miktar nikotin bulunur fakat geleneksel sigaralara oranla çok daha düşük miktardadır. Elektronik sigaraların içerisinde bulunan yaklaşık %5 miligramlık nikotin, geleneksel sigaradan uzaklaşırken nikotin ihtiyacı duyan kişilerin bu ihtiyacı karşılayabilmelerini sağlayan önemli bir miktardır.

Geleneksel sigarayı uzun süre içtiğinizde buna dair bir alışkanlık geliştirirsiniz. Geliştirdiğiniz alışkanlığın sebebi sigara içerisinde bulunan yüklü miktarda nikotindir. Klasik sigaralarda ortalama 20 ile 25 miligram kadar nikotin bulunur. %20 ile 25 miktarda bulunan nikotin oldukça yüklü bir miktar temsil eder ve bu miktar kısa süre içerisinde bağımlılık yapmaya yol açar. 

Geleneksel sigaralardan uzaklaşmak ve sigara kullanmayı bırakmak istediğinizde kendinizde bazı farklılıklar görürsünüz. Sigara bırakma sürecinde pek çok kişinin yaşadığı agresyon, mide bulantısı ve baş ağrısı gibi fiziksel tepkiler nikotin eksikliği sebebiyle meydana gelir.  

Uzun süre sigara içen kişiler aniden sigarayı bıraktıklarında genellikle bir süre bırakma süreci devam eder ancak nikotin ihtiyacına bağlı olarak tekrar başlarlar ve tekrar başladıklarını da eskisinden daha fazla sigara içtiklerini dile getirirler. Bu problemi yaşamamak ve sigarayı tamamen hayatınızdan çıkarmak istiyorsanız elektronik sigara içerisinde bulunan daha düşük miktarda nikotinin size yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz. Elektronik sigara içerisinde bulunan nikotin geleneksel sigaralara oranla daha düşük olduğu için sigarayı bırakmanıza yardımcı olurken vücudunuzun duyduğu nikotin ihtiyacını daha düşük miktarda karşılayacaktır. Nikotin ihtiyacının daha düşük bir miktar ile karşılanması nikotinin aniden ve keskin bir şekilde hayatınızdan çıkarılmasını değil azaltarak yok edilmesini sağlar.

Elektronik Sigaralar Geleneksel Sigaralar Kadar  Zararlı mı?

Elektronik sigaranın kendine ait özelliklerini ve içerisinde bulundurduğu nikotin miktarına bakıldığında geleneksel sigarayı bırakırken yaşanan problemli sürecin minimize edilmesi konusunda yardımcı olduğu görülür. Elektronik sigaralar geleneksel sigaralardan farklı olarak yakarak kullanılmazlar, çalışma prensiplerinde buhar vardır. Geleneksel sigaraların bu denli zararlı olmasını sağlayan en önemli özellikleri yakılarak kullanıldıkları için içerisindeki toksik maddelerin zehirli hale gelmesidir. Elektronik sigaralar yakarak çalışmadıkları, buhar prensibiyle faaliyet gösterdikleri için toksik maddelerin meydana gelmesini ve kişinin zehirlenmesini engellerler.

Vozol elektronik sigara modellerine bakıldığında geleneksel sigaralar kadar zararlı olduklarını dile getirmek doğru olmayacaktır. Elektronik sigaraların uzun vadede sağlığına gibi bir etkisi olduğu henüz bilinmese de geleneksel sigaralar ile karşılaştırıldığında daha az zararlı modeller cihazlar oldukları söylenebilir.

Vozol markası tarafından üretilen ve farklı aromalar ile üretildiği için sigara deneyimini daha eğlenceli hale getiren elektronik sigaralar damak tadınıza uygun bir tercih yapmaya imkan tanır. Yapılan pek çok araştırma elektronik sigaraların %95 daha az toksik madde içerdiğini gösterir.

Elektronik sigaralar yanarak çalışmadıkları için sigara gibi bir duman ve buna bağlı olarak rahatsız edici bir koku meydana getirmezler. Tütün fiyatlarının her geçen gün arttığı göz önünde bulundurulduğunda elektronik sigaranın daha ekonomik bir deneyim olduğu da söylenebilir.

 

Vozol 10.000 serisinin şık tasarım özelliklerine sahip olması yanınızda taşırken herhangi bir problem yaşamanıza engel olur, estetik ve ergonomik aittir. Ellerinizde veya dişlerinizde sararmaya ya da üzerinizde duman kokusu gibi rahatsız edici bir kokuya meydan vermiyor olmaları ise elektronik sigaraların tercih edilmesini sağlayan özelliklerin başında gelir.

Yorum bırakın
Toplam Yorum Sayısı 0
Henüz yorum eklenmemiş
İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz
Güvenli Ödeme
256 Bit SSL Şifreleme
Orijinal Ürünler
%100 Orijinal - Karekodlu Ürünler
Canlı Destek
%100 Müşteri Memnuniyeti
Aynı Gün Kargo
Siparişinizin Ardından Aynı Gün Kargo
WhatsApp Support
WhatsApp Destek
Destek Gerekirse Buradayız!