Vozol 6000 Şarjı Ne Kadar Gider? - Vozol Center

Vozol Center 30000₺ Üzeri Kargo Bedava

Vozol 6000 Şarjı Ne Kadar Gider?
29 Kasım 2023
Vozol 6000 Şarjı Ne Kadar Gider?

Vozol 6000 Şarjı Ne Kadar Gider?

Vozol 6000 serisinin şarjı standart kullanıma sahip bulunduğu takdirde yarım gün kadar yeterli olur. Şarj süresinin kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olarak değişkenlik gösterdiğini dile getirmek gerekir. Ortalama yarım günlük bir kullanım süresi olduğunu söylemenin yanlış olmayacağını seri, kullanımın daha az olduğu takdirde daha uzun süre boyunca da kullanılabilir. Yoğun kullanımda ortalama 4-5 saat kullanılabileceği bilinir.

Vozol 6000 Şarjının Bittiği Nasıl Anlaşılır?

Elektronik cihazlar olan ve içerisinde bulunan likit sayesinde farklı aromalar sunan elektronik sigaralar bir süre sonra şartların da azalma yaşar. Vozol markası tarafından üretilen elektronik sigaranızı şarjın azaldığını cihazın beyaz ışık sürekli yanıp sönmesini anlayabilirsiniz. Bu noktada şarjınızın azaldığını anlayabilir ve cihazınızı şarja takabilirsiniz. Yaklaşık 3-4 saat içerisinde cihazınız şarj olacak ve tekrar kullanıma hazır hale gelecektir.

Elektronik sigaraların tercih edilmesini sağlayan birçok avantajları olduğu söylenebilir. Şarj edilebilir modeller olduğu için kullanım esnasında avantaj sunan ve bunun yanı sıra geleneksel sigaralar kadar rahatsız edici bir koku yaratmayan elektronik sigaralar, geleneksel sigaralara oranla daha az zararlı olmaları sebebiyle de tercih edilir. Son birkaç yılda oldukça büyük bir popülerlik ile herkes tarafından tercih edilmeye başlanan ve farklı aromaları sayesinde lezzetli bir sigara deneyimi sunan elektronik sigaraların daha başarılı bir deneyim sunabilmeleri için yalnızca Vozol tarafından üretilen orijinal ürünlerinden yana tercih yapılması gerekir.

Vozol 6000 Neden Tercih Edilir?

Geleneksel sigaralardan daha farklı bir alışkanlık sunan ve özellikle geleneksel sigaralardan uzaklaşmak isteyenler tarafından tercih edilen elektronik sigaralar farklı aromalar ile üretildikleri için sundukları deneyim daha farklı hale gelir. Vozol tarafından üretilen ve markanın Türkiye'de lider markalardan biri olması sebebiyle tercih edilen elektronik sigaralar farklı çekim güçlerine sahiptir. 6 bin ya da Vozol 10000 gibi farklı çekim güçlerine sahip olacak şekilde üretilen ve birbirinden farklı aromalar ile farklı seriler halinde üretim gerçekleştirilen elektronik sigaralar, içeriklerinde geleneksel sigaralar kadar zehirli ve toksik maddeler barındırmaz. 

Elektronik sigaraların içerisinde de geleneksel sigaralar gibi bir miktar nikotin bulunur. Elektronik sigaralarda bulunan nikotin geleneksel sigaralara oranla daha düşüktür, bu oran yaklaşık %5 civarındadır. %5 civarında nikotin bulundurduğu için sigarayı bırakma sürecinde önemli bir destekçi olarak değerlendirilir. 

Sigarayı bırakmak isteyen kişilerin zorlanmasına yol açan en önemli etken içerisinde bulunan nikotindir. Sigara içerisinde yaklaşık %20 ile 25 civarında bulunan nikotin çok kısa süre içerisinde alışkanlık yapar ve kişinin sigaraya dair bağımlılık duymasına yol açar. Elektronik sigara içerisinde bulunan nikotin ise geleneksel sigaranın yarısından daha düşük, yaklaşık %5 civarındadır. Böylelikle geleneksel sigarayı bırakmaya çalışırken nikotin ihtiyacınızı karşılamak konusunda sizlere yardımcı olabilir. 

Geleneksel sigarayı bırakmaya çalışırken nikotini aniden hayatınızdan çıkardığınızda vücudunuz buna tepki göstereceği için kendinizi bir süre boyunca rahatsız ve kötü hissetmeniz normaldir. Nikotin eksikliğine bağlı olarak baş ağrısı, gerginlik kişinin halsiz ve mutsuz hissetmesi gibi durumlar beklenen belirtiler arasındadır. Nikotin aniden hayatınızdan çıktığında vücudunuz buna tepki gösterecek ve bu durum sigarayı bırakma sürecinde kendinizi kötü hissetmenize yol açacaktır. 

Sigarayı bırakmak istiyor ancak sigarayı bırakma sürecinde meydana gelebilecek problemler göz önünde bulundurulduğunda bu süreçten korku duyuyorsanız elektronik sigarayı deneyebilirsiniz. Vozol Elektronik sigara deneyimi sayesinde daha az nikotin alarak, nikotini hayatınızdan aniden ve keskin bir şekilde değil azaltarak çıkartmış olursunuz. Nikotine keskin bir çizgi çekmek yerine azaltarak hayatınızdan çıkarmak daha kalıcı bir çözüm sunacak gelecek zamanlarda geleneksel sigaraya duyduğunuz ihtiyacın tamamen yok olmasını sağlayacaktır.

Vozol 6000 Özellikleri Nelerdir?

Vozol 6000 markanın en sevilen serilerinden biri olarak değerlendirilir. Serinin ismi olan “6.000”  6 bin çekim gücüne sahip olduğunu ifade eder. 6 bin çekim gücüne sahip olan seri hakkında en merak edilen konuların arasında ise ne kadar süre boyunca kullanılabilecek olduğu bulunur. 

Vozol tarafından farklı aromalar ile üretilen ve geleneksel sigaraya daha farklı bir alternatif sunan serinin ne kadar süre boyunca kullanılacağı sigara kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olacak değişkenlik gösterir. Ortalama bir kullanımda 15-20 gün arası kullanılabileceği söylenilebilir.

Elektronik sigaranızı ne kadar süre boyunca ve ne kadar sık aralıklarla şarj etmeniz gerektiğini sigara kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olarak değişkenlik gösterir. Uzun ömürlü bir kullanım sunmayı vaat eden ve farklı aromaları ile tercih edilen bir model olmayı başaran Vozol 6000, geleneksel sigaradan uzaklaşmak isteyenlerin tercihi olan bir seridir.  

Serinin en çok tercih edilen Vozol 6000 özellikleri arasında tek kullanımlık olması vardır. Ortalama %5.2 likit sertlik seviyesine sahip olan ve toplamda 14 ml likit kapasitesi ile üretilen Vozol 6000, verimli bir elektronik sigara deneyimi isteyenlerin tercihi olmayı başarır. 5.000 mah tekrar şarj edilebilir pil sayesinde daha uzun ömürlü bir kullanım sunmayı vaat eder. 6 bin çekime kadar kullanılabiliyor olması ise serinin en sevilen özellikleri arasında yer alır.

Yorum bırakın
Toplam Yorum Sayısı 0
Henüz yorum eklenmemiş
İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz
Güvenli Ödeme
256 Bit SSL Şifreleme
Orijinal Ürünler
%100 Orijinal - Karekodlu Ürünler
Canlı Destek
%100 Müşteri Memnuniyeti
Aynı Gün Kargo
Siparişinizin Ardından Aynı Gün Kargo
WhatsApp Support
WhatsApp Destek
Destek Gerekirse Buradayız!