Vozol Modelleri Arasındaki Farklar? - Vozol Center

Vozol Center 30000₺ Üzeri Kargo Bedava

Vozol Modelleri Arasındaki Farklar?
14 Mart 2024
Vozol Modelleri Arasındaki Farklar?

Vozol Modelleri Arasındaki Farklar?

Günümüzde elektronik sigara kullanımın oldukça yaygın olması beraberinde bu sektörde sigara markalarının ve akabinde modellerinin de fazlalaşmasına zemin oluşturuyor. Vozol elektronik sigara hususunda oldukça bilinen ve kaliteli sigara modelleriyle kullanıcı talebi gören bir marka olarak kabul görmektedir. Vozol modelleri arasındaki farklar elbette olabiliyor. Zira Vozol elektronik sigara modelleri beş sene önceki modelleriyle aynı kalmamakta sürekli kendini son teknolojiye uygun şekilde geliştiren bir marka olmasından dolayı modelleri de sürekli güncellenmektedir. 

Vozol tek kullanımlık olan modelleri ve ayrıca son teknolojiye uygun dijital ekrana sahip olan, taşınması kolay kompakt modelleri ve yüksek performans içeren şarj edilebilir cihazlarıyla kullanıcılarını bir hayli tatmin etmektedir. Vozol markası elektronik sigara hususunda öne çıkan bir marka olmakla birlikte bu markanın modelleri ile sigara bağımlılığında kurtulabilen kişi sayısı da oldukça fazladır. 

Vozol Elektronik Sigara Modelleri 

Vozol elektronik sigara kullanıcıları tarafından talep gören Puff ürünler markada farklı çeşitleri ve aromalarıyla yer almaktadır. Vozol Puff 6000 Star serisi başta olmak üzere kullanıcıların severek kullandığı elektronik sigaraların 10000 ve 12000 olmak üzere daha fazla içim miktarına sahip modelleri de bulunur. Vozol satış noktalarından bu ürünleri kolaylıkla tedarik edebiliyorsunuz. Ayrıca Vozol elektronik sigara hususunda Vozol modelleri arasındaki farklar olarak bir araştırma yaptığınızda da bu sigara modellerinin arasında sadece içim performans ve aroma farklılıklarının olabileceğini söylemek isteriz. 

Bilindiği üzere elektronik sigara kullanımı ilk olarak geleneksel sigara bağımlılığından bir an önce kurtulmak isteyen kişiler için geliştirilmiş olan alternatif bir üründür. Zamanla beraber elektronik sigara kullanımı daha genç nüfusun da tercih ettiği ürünlerden birisi haline gelmiştir. Bunun en önemli nedeni ise geleneksel sigaralara yapılan zamlar ve bu ürünlerin insan sağlığına daha az zarar vermesi olarak açıklanabilir. Vozol ürünlerini aroma ve tatlarının farklı olması markanın bu anlamda ürün yelpazesinin geniş olması bu sigaralara olan talebi daha da arttırmaktadır. 

Vozol 10000 Puff Özellikleri 

Vozol elektronik sigara markası ürün çeşitliliği hususunda kullanıcılarından tam not almayı ve bu alandaki kalitesini her daim yukarılara çekmeyi başarabiliyor. Vozol modelleri arasındaki farklar olarak yapılan araştırmalar için Vozol Puff serilerinin kimlere daha uygun olduğu ve aralarındaki farkları bu yazımızda derlemeye çalışacağız. 

  • Vozol 10000 Serisi
  • Vozol 12000 Seri 
  • Vozol 4000 Seri 
  • Vozol 6000 Serisi 
  • Vozol 5000 serisi 

Bu seriler bilindiği üzere Vozol markasının yeni kullanıcıları için farklı tat ve aromalarda tasarladığı kullan at şeklinde olan sigara modelleridir. Dolayısıyla bu sigaraları deneyimlemek istediğinizde ürünlerin tek kullanımlık olması sizlere daha pratik bir kullanım sunacağı için tercih edilebilir. Vozol 10000 puff serisi genel olarak kullan at bir üründür. Cihaza yeniden dolum yapılması mümkün olmamaktadır. Aynı zamanda 24 adet farklı aromaya sahip olması nedeniyle de kullanıcıları tarafından talep görür. 

Elektronik sigara alanında en fazla ilgi gören bir marka olan Vozol markasının en fazla satışı olan serisi 10000 Puff serisi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Zira bu ürünün aroma çeşitliliği oldukça fazladır. Diğer Star serilerinden ayrılan yönü aroma çeşitliliğinin fazla olması ve içim performansının yüksek olması pürüzsüz bir sigara deneyimi yaşanmasını olanaklı kılmasıdır. Vozol 10000 serisi için vozolcenters.com sitesine giriş yapmanız ve online sipariş oluşturmanız ürün tedariği açısından en sağlıklı yöntemdir.  

Vozol 12000 Puff Serisi Özellikleri Ve Farkları 

Vozol markasının son dönemlerde ilgi gören ve son çıkan kullan at modeli olan 12000 Puff serisin yoğun aroma tatları ile kullanıcılarını cezbediyor. 12000 çekim gücüne sahip olan Vozol serisi bu anlamda da kullanıcılarını tatmin etmeyi ve uzun zamanlı vaping yapılabilmesini sağlıyor. Şarj edilebilir olma özelliği ile kolaylıkla kullanıcının dilediği yerde cihazın şarjını yenilemesini olanaklı kılan seri bu yönüyle de markayı deneyimlemek isteyen kişilerin tercihi olabiliyor. 

Geniş ve farklı deneyimlenmemiş aromalara sahip olan 12000 serisi bu yönüyle de 10000 ve 6000 serilerinden ayrılabiliyor. Geniş aroma çeşitliliği ile ilk defa e-sigara deneyimi yaşayacak kişiler için büyük heves uyandırıyor. Aroma çeşitliliğinin fazla olması her kullanıcının damak zevkine hitap edebilmesini de sağlamakla birlikte aynı zamanda ilk kez ürünü kullanacaklara hoş bir e-sigara deneyimi yaşamasını mümkün kılıyor. Kolay kullanımı ve pratik şarj edilebilir özelliği ile de diğer Vozol modelleri arasındaki farklar olarak bakıldığında rahatlıkla diğerlerinden ayrılabiliyor. 

Vozol 12000 serisi ayrıca kullanıcılarına sunmuş olduğu çok sayıda avantajlarından dolayı da tercih edilen bir seridir. Vozol 12000 serisini diğer serilerden ayıran en büyük fark ise hiç kuşkusuz ki bu seri ile kullanıcılar daha uzun zamanlı ve hoş aromalar eşliğinde elektronik sigara deneyimi yaşayabilirler. İlk kez elektronik sigara deneyimi olacak veyahut devamlı kullanıcılar açısından da bu 12000 Puff serisi oldukça ideal sigara seçimi olarak kabul görür. 

Vozol 12000 Serisinin popüler benzersiz aromaları şöyledir:

  • Bluerazz Ice
  • Peach Mango Watermelon
  • Cool Mint 
  • Strawberry Ice Cream
  • Peach Ice
  • Rainbow Candy

Bu aromalar daha sıklıkla hoş bir elektronik sigara deneyimi yaşamak isteyenler için geliştirilen fresh aromalar olup, farklı 12000 serisi aromaları için Vozol sitesine giriş yaparak aromaları değerlendirebilirsiniz. 

Vozol 6000 Puff Star Özellikleri Ve Avantajları 

Vozol Puff Star serisinin bir modeli olan 6000 serisi kullanıcıların ortalama 6000 Puff çekimi yapabilmesini sağlar. 6000 Puff serisi elektronik sigara kullanıcılarına yaklaşık olarak 14 farklı aroma seçeneği sunuyor. Bu aroma çeşitliliğinin sayısı ürünün rahatlıkla 10000 ve 12000 serilerinden farklı olabildiğini gösteriyor. Vozol elektronik sigara markası genel olarak sigara alışkanlığından kısa bir sürede kişilerin kurtulmasına yönelik olarak geliştirdikleri ürünlerle kişilerin bu süreci farklı tat ve aromalarla kolay şekilde geçirmesine yardımcı oluyor. Gene olarak 6000 Puff serisinin avantajları kullanıcılarına gerek ilk çekimde gerekse ürünün son çekiminde olsun aynı pürüzsüzlükte ve kalitede sigarayı noktalamasını sağlıyor. 

6000 serisi bu anlamda kullanıcılarını büyük oranda tatmin ediyor. Sadece farklı ve zengin aroma çeşidi arayan kişiler açısından yetersiz gelebilir. Ürünün pil ömrü ve dayanıklılığı da yeni bir elektronik sigara kullanıcısı için ideal olabiliyor. Kullan at bir e-sigara modeli olması nedeniyle pratik bir kullanıma sahiptir. Lakin iyi şekilde bir elektronik sigara kullanıcısıysanız 6000 serisi sizler için uygun olmayabilir, ürünün şarj kapasitesi çok yüksek değildir. Lakin yeni başlayan kişiler açısından ideal seçim olarak karşımıza çıkar. 

Vozol 6000 Puff serisi genel olarak kullanım süresine bağlı olmakla birlikte yarım gün olacak şekilde şarj süresi vardır. Ancak şarj edilebilir bir cihaz olmasından dolayı kullanıcılar açısından sorun teşkil etmemektedir. Elbette şarj süresinin yarım gün dayanması ürünün rahatlıkla diğer Vozol 10000 veya 12000 serilerine göre daha düşük seviyede bir ürün olarak kalmasına neden oluyor. Vozolcenters.com sitesi üzerinden diğer serileri de değerlendirebilirsiniz. 

Yorum bırakın
Toplam Yorum Sayısı 0
Henüz yorum eklenmemiş
İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz
Güvenli Ödeme
256 Bit SSL Şifreleme
Orijinal Ürünler
%100 Orijinal - Karekodlu Ürünler
Canlı Destek
%100 Müşteri Memnuniyeti
Aynı Gün Kargo
Siparişinizin Ardından Aynı Gün Kargo
WhatsApp Support
WhatsApp Destek
Destek Gerekirse Buradayız!