Vozol Ömrü Ne Kadar? - Vozol Center

Vozol Center 30000₺ Üzeri Kargo Bedava

Vozol Ömrü Ne Kadar?
19 Ocak 2024
Vozol Ömrü Ne Kadar?

Vozol Ömrü Ne Kadar?

Vozol elektronik sigara geleneksel sigara deneyimini geriye taşıyor. Geleneksel sigaralardan daha başarılı bir deneyim olan elektronik sigaralar pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Her geçen gün daha yoğun bir ilgi gördüğünü söylemelisin yanlış olmayacağı bu cihazlar teknolojik cihazlardır. Tasarım esnasında dikkat edilen pek çok etken vardır. Dikkat edilen etkenler kullanımın daha verimli ve eğlenceli hale gelmesini sağlar. 

Elektronik Sigaralar Geleneksel Sigaralardan Zararsız mı? 

Elektronik sigara deneyiminin her geçen gün daha çok tercih ediliyor olmasını sağlayan farklı etkenler bulunuyor. Geleneksel sigaralardan daha az zararlı olmaları ise tercih edilmelerini sağlayan en önemli etken olarak biliniyor.

Geleneksel sigaralar %25 oranında nikotin bulunduruyor. Bu oranın oldukça yüksek olmasını ise pek çok zararı beraberinde getiriyor. Kısa süre içerisinde bağımlılık yapabilecek bir bileşen olan nikotin, elektronik sigaralarda da bulunuyor. Elektronik sigaralarda ise %5 oranında olduğu görülüyor. Bu oran geleneksel sigaralara oranla oldukça düşük.

Geleneksel sigaralardan uzaklaşmak isteyen pek çok kişi var. Buna rağmen geleneksel sigara içerisinde bulunan nikotin uzaklaşmayı engel oluyor. Sigarayı bırakmaya çalışan pek çok kişi hem fiziksel hem de ruhsal sıkıntılar yaşıyor. Yaşanan bu sıkıntıların genellikle nikotin eksikliği sebebiyle meydana geldiği biliniyor. 

Nikotin eksikliğini sigara içmeden gidermek elbette mümkün değil. Nikotin eksikliğini gidermek için sigaraya geri başlamak ise mantıklı olmuyor. Bu noktada birçok kişinin tercihi elektronik sigaralar oluyor. 

Elektronik Sigaralar ile Geleneksel Sigaralar Bırakılabilir mi? 

Elektronik sigara adı verilen bu cihazlar temelde bir teknolojik cihazdır. Farklı markalar tarafından üretilen versiyonları bulunur. Sağlıklı bir deneyim için Vozol markası tarafından üretilen, orijinal ürünlerden yana tercih yapılması önerilir.

Vozol markası tarafından üretilen elektronik sigaraların bileşenleri belirlidir. Bu durum kullanım esnasında olumsuz bir deneyimin meydana gelmesine engel olur. Buna bağlı olarak elektronik sigara deneyimini daha verimli hale getiren etkenler olduğu söylenebilir. Bunlar arasında;

  • Elektronik sigaralar farklı çekim kapasiteleriyle üretilir. Vozol 10.000 gibi isimler, cihazların çekim kapasitelerini gösterir. Yani 10 bin olarak adlandırılan bir ürünün çekim kapasitesi 10 bin ile sınırlıdır. Bu sayede sigara kullanma alışkanlıklarınıza bağlı olarak kendiniz için uygun bir tercih yapabilirsiniz. 
  • Geleneksel sigaralar yanma teknolojisiyle çalışırlar ve zararlı bir duman meydana getirirler. Elektronik sigara da bu durum geçerli değildir. Elektronik sigaralar buhar teknolojisiyle çalışırlar. Yanarak meydana gelen rahatsız edici koku ve duman elektronik sigaralarda bulunmaz.
  •  Buhar teknolojisiyle çalıştıkları için farklı likitlerin koku ve tatlarını beraberinde getirirler. Bu durum daha lezzetli bir deneyim demektir. 
  • Elektronik sigaralar elektronik ve hassas cihazlardır. Kullanım ömrünün uzun olması için darbe almasına engel olmak gerekir. Yere düşmesi ya da bunun gibi bir darbe alması kullanım ömrünün azalmasına neden olabilir.
  • Elektronik sigara tasarımı oldukça şık ve asil şekilde yapılır. Bu durum istediğiniz her yere götürebilmenizi sağlar. En küçük çantalara bile sığabilecek kadar portatif bir boyut ile üretilir.

Elektronik Sigaralar Nasıl ve Ne Kadar Kullanılır?

Vozol elektronik sigara alanında üretim yapan bir markadır. Yaptığı üretimler ile bu alanın öncüsü olduğunu söylemek yanlış olmaz. Her geçen gün daha farklı likitlerin üretimini yapan marka, farklı kapasiteleri sahip cihazlar tasarlar. 6 bin, 10 bin ya da 12 bin çekim kapasitesine sahip cihazlar Vozol markası tarafından üretilir. 

Vozol markası tarafından üretilen cihazlar farklı çekim kapasitelerine sahip oldukları için kullanım süreleri değişkenlik gösterir. Örneğin Vozol 6000 cihazın 6 bin çekim kapasitesine sahip olduğunu gösterir. 

Farklı kapasiteleri sahip olan cihazları ne kadar süre boyunca kullanılacağı sigara içme alışkanlıklarınıza göre değişir. Ortalama bir sigara kullanıcısı 6 bin çekim kapasitesine sahip elektronik sigarayı 1.5-2 ay kadar kullanabilir. Eğer daha fazla sigara içiyorsanız bu süre azalabilir veya alışkanlıklarınıza bağlı olarak kısalabilir. 

  • Elektronik sigaranızın kullanım ömrünü uzatacak bazı öneriler bulunur. Bunların arasında;

  • Elektronik sigaralar, geleneksel sigara gibi kısa çekimler için üretilmiş cihazlardır. Nargile gibi uzun çekimler yapılmamalıdır. Uzun çekimler kullanım süresinin kısalmasına yol açabilir. 

  • Elektronik sigaralar hasar görmemelidir. Hasar görmeleri içlerinde bulunan mekanizmaları zarara uğramasına yol açabilir. Zarara uğrayan mekanizmaları kullanım ömrü kısalır. 

  • Vozol markası tarafından üretilen elektronik sigaraların tamamı tek kullanımlıktır. Kullanım kapasitesinin sonuna geldiğinizde cihazdan bir yanık tadı gelir. Yanık tadı likidin sona erdiğini gösterir. Cihazda likit bittiğinde sünger kurur. Buna bağlı olarak yanık tadı gelir. Yanık tadı cihazın kullanım kapasitesinin sonuna gelindiğini gösterir.

  • Piyasada satılan ve Vozol markası tarafından üretildiği iddia edilen likitler sahtedir. Vozol likit üretimi yapmaz. Cihazların kullanım ömrü sonuna gelindiğinde likit dolumu yapılmaz.

Vozol elektronik sigara kullanımını daha başarılı hale getirecek bu önerileri göz önünde bulundurmanız faydalı olacaktır. Böylelikle uzun süreli bir kullanım elde edebilirsiniz. Öneriler deneyiminizin daha keyifli hale gelmesine de yardımcı olacaktır!

Yorum bırakın
Toplam Yorum Sayısı 0
Henüz yorum eklenmemiş
İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz
Güvenli Ödeme
256 Bit SSL Şifreleme
Orijinal Ürünler
%100 Orijinal - Karekodlu Ürünler
Canlı Destek
%100 Müşteri Memnuniyeti
Aynı Gün Kargo
Siparişinizin Ardından Aynı Gün Kargo
WhatsApp Support
WhatsApp Destek
Destek Gerekirse Buradayız!