Vozol Orijinal Likit Var mı? - Vozol Center

Vozol Center 30000₺ Üzeri Kargo Bedava

Vozol Orijinal Likit Var mı?
23 Kasım 2023
Vozol Orijinal Likit Var mı?

Vozol 10000 Çakma Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Vozol farklı çekim güçleri ile elektronik sigara üreten bir markadır. Elektronik sigara dünyasına yön verdiğini söylemenin yanlış olmayacağı Vozol, birinci sınıf üretimler gerçekleştirir.

Farklı çekim güçlerine sahip elektronik sigaralar üreten marka; özellikle geleneksel sigaradan uzaklaşmak isteyenlerin tercihi olmaktadır. Vozol 6000 gibi farklı çekim güçleri ile üretilen serilerin tamamının tasarımları da birbirinden farklı olduğu için dikkat çekmektedir. Kompakt ve ergonomik bir tasarım ile üretilen elektronik sigaralar; çekim ömrü tamamlanana kadar kullanılmaya devam edilebilir. Satın aldığınız elektronik sigaranın orijinalliğini sorgulamak için kutu üzerinde bulunan QR kodu telefonunuza okutmanız yeterli olacaktır.

Piyasada orijinal Vozol likiti başlığı altında satışlar yapılmaktadır. Şunu belirtmeliyiz ki, Vozol'un likit üretimi yoktur. Dolasıyla Vozol Likiti diye bir ürün de bulunmamaktadır. Sağlığınız için nasıl üretildiği, içeriğinde ne olduğu belli olmayan likitler satın almayın ve kullanmayın. Vozol likit doldurulabilir cihaz değildir.

Vozol Elektronik Sigara Nedir?

Her seride farklı tasarımlar ile elektronik sigara deneyimini daha eğlenceli hale getiren Vozol, tek kullanımlık elektronik sigara üretimi yapan markadır. Bu marka aracılığıyla satın alacağınız elektronik sigaraların 6.000, 10.000 ve 12.000 çekimlik ürünleri bulunur.

Geleneksel tütün içme alışkanlığını biraz olsun azaltmak için güvenli ve etkili bir alternatif arayanların tercihi olmayı başaran Vozol, elektronik sigara dünyasında oldukça önemli bir yere sahiptir. Elektronik sigara üretimleri ve özellikle farklı aromaları ile; elektronik sigara deneyimini çok daha benzersiz hale getirdiği söylenebilir.

Vozol Elektronik Sigaralar Ne Kadar Kullanılır?

Vozol marka tarafından üretilen elektronik sigaraların en önemli özellikleri tek kullanımlık olmalarıdır. Elbette bu durum tek bir sefer kullanılacağı anlamına gelmez. Marka tarafından üretilen seriler 6.000, 10.000 ve 12.000 çekimlik ürünleri barındırır.

Ürünlerin ne kadar süre boyunca kullanılacak olduğu ise sigara içme alışkanlığına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Örneğin günde bir paket sigara içen ve bunu azaltmak isteyen kullanıcıların 6.000 çekimlik elektronik sigarayı yaklaşık 15 gün kullanabildikleri görülür. Elbette bu süre sigara içme alışkanlıklarınıza bağlı olarak değişkenlik gösterir.

Farklı çekim güçlerine sahip olan dolayısıyla birbirinden farklı süreler boyunca kullanılabilen elektronik sigaraların tasarımları da birbirinden ayrıdır. Estetik tasarımı ve ergonomik boyutları sebebiyle yanınızda taşımanın oldukça kolay olduğu elektronik sigaralar; klasik sigaralar gibi rahatsız edici bir duman ve koku yaratmaz. 

Meyve, şekerleme ya da tatlı aromaları ile üretilmiş olan elektronik sigaraları tükettiğinizde meydana gelen koku aromaya bağlı olarak değişir ancak oldukça hoştur. Dolayısıyla geleneksel sigaralar gibi içtiğiniz takdirde üstünüze bulaşması ve rahatsız edici bir koku yaratması söz konusu değildir.

Vozol Tekrar Doldurulabilir mi?

Vozol likit doldurma işleminin söz konusu olmayacağı elektronik sigara satın almayı düşünen herkes tarafından öğrenilmesi gereken en önemli bilgilerin başında gelir. Vozol markası tarafından gerçekleşen resmi bir likit üretimi bulunmaz. Marka tarafından üretilen elektronik sigaralar doldurulamaz özelliğe sahiptir.

Özellikle daha önce elektronik sigara kullanmadıysanız internette elektronik sigara likiti satan birçok marka ile karşılaşmanız muhtemeldir. Bu noktada satılan likitlerin hiçbirinin Vozol tarafından üretilmediğini ve Vozol elektronik sigaranızı tekrar kullanılmasının mümkün olmadığını söylemek gerekir. Tek kullanımlık ve doldurulamaz olarak üretilen Vozol elektronik sigaralar; çekim ömürleri tamamlandığı takdirde kullanım sürelerinin sonuna gelir. 

Kullanım süresi boyunca makinanızın herhangi bir parçasını değiştirmek, coil değişimi yapmak veya piyasada satılan ve orijinal olmayan likitler ile likit dolumu gerçekleştirmeye çalışmak yalnızca elektronik sigara kullanımınızın ömrünü kısaltacaktır. Bu gibi problemler yaşamamak ve çekim süresi boyunca elektronik sigaranızı kullanmaya devam etmek istiyorsanız herhangi bir değişim yapmamanız gerekir.

Coil Değişimi Yapılabilir mi? 

Coil, Vozol tarafından üretilen elektronik sigaraların bir parçasıdır. Elektrik akımı sayesinde elektronik sigarayı yani vaping cihazında bulunan likiti buharlaştırmak için ısıtan elemana coil adı verilir. 

Pek çok elektronik sigara kullanıcısı elektronik sigarasının kullanım ömrü tamamlandığında coil değişimi yaparak tekrar kullanabileceğini düşünür. Ancak Vozol tarafından üretilen elektronik sigaralar için bu durum geçerli değildir.

Elektronik sigaralarda bulunan ve coil tabir edilen ürünün değişimi söz konusu olmaz. Küçük ve ince bir pamuğu andıran coil, her makinenin özelliğine ve çekim gücüne özel olarak tasarlanmış ve makineye yerleştirilmiştir. Coil değiştirme amacıyla sigaranızın içini açmak ve ekipmanlar içerisinde oynama yapmak yalnızca cihazın bozulmasına yol açacaktır. 

Vozol’un Parçaları Değiştirilebilir mi? 

Elektronik sigara deneyimini benzersiz bir seviyeye getiren Vozol, elektronik sigara dünyasının en önemli markalarından biri olarak değerlendiriliyor. Bu marka tarafından üretilen ve farklı aramalara sahip sigaraların tamamı çekim gücü tamamlandığında kullanım ömrünü dolduruyor. 

Bazı durumlarda kullanıcılar çekimin bittiğini düşünmedikleri için elektronik sigaranın içerisindeki herhangi bir parçanın bozulduğunu ve bu sebeple çalışmadığını düşünüyorlar. Fakat bu durumun doğru olmadığını söylemek gerekiyor. Çekim gücü boyunca aktif olarak kullanılması adına özel olarak üretilmiş olan ve farklı çekim güçlerine sahip olan Vozol sigara içinde bulunan parçaları tamamen güvenli ve birinci sınıf malzemeyle üretilmiş bir elektronik cihazdır. 

Cihazınızın içerisinde bulunan bir parçanın bozulduğunu düşünüyorsanız bu durumun doğru olmadığını dile getirmek yanlış olmaz. Bunun yanı sıra parçaların değişimi de mümkün değildir. Vozol sigara parça değişimiyle sigaranın tekrar kullanılması söz konusu olamaz.

Yorum bırakın
Toplam Yorum Sayısı 0
Henüz yorum eklenmemiş
İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz
Güvenli Ödeme
256 Bit SSL Şifreleme
Orijinal Ürünler
%100 Orijinal - Karekodlu Ürünler
Canlı Destek
%100 Müşteri Memnuniyeti
Aynı Gün Kargo
Siparişinizin Ardından Aynı Gün Kargo
WhatsApp Support
WhatsApp Destek
Destek Gerekirse Buradayız!